11.4.07

Rutines ja conegudes

Hi everyone!

Com anem? Jo he reprès, com la majoria d'estudiants, l'escola després d'una llarga i fructífera -per alguns- Setmana Santa. I no, no s'ha produit la típica situació de plors i gemecs amb la marona abans d'entrar a les classes a primera hora del matí. Per què? Doncs perquè som ja a tercer d'ESO. I ja tenim prou edat i maduresa (encara que aquest últim concepte pugui donar lloc a seriosos dubtes en determinades persones) com per saber que els estudis són sagrats i no ens queda més remei. Ho hem de veure com una inversió de futur.
No obstant, això no treu que tinguem una mandra i poques ganes que ens farien tornar al llit si fóssim lliures de fer-ho. És una llàstima, sincerament, haver de tornar a sofrir les terribles i avorrides classes-totxo d'alguns professors -Adelina, Dolors...- que només els falta el llibraco de nosequantescentes pàgines, i les ulleres de cul de got, per ser els clàssics professors de filosofia o història que tan habituals van ser en pel·lícules, llibres, televisió i fins i tot en la memòria d'algun pare o avi.

Afortunadament, només queda un mes i mig escàs per posar funt i pinal (com dirien Dupond i Dupont) al curs vigent. I és clar que en tenim ganes, d'acabar d'una punyetera vegada.



Típic professor gafapasta



I tornant al tema que ens ocupava: dir-vos que aprofiteu per gaudir el que queda de curs; que uns quants companys no seguiran entre nosaltres l'any que ve...i que aproveu tots els que us quedeu, que ningú es mereix el fracàs escolar. A posar les piles, rematem la jugada!

P'tó